Skip to main content

Trods fredagens regnvejr var arrangørerne tilfredse med fremmødet i Grøndals Have, da der blev afholdt ”åbent hus”

I fredags var der ”åbent-hus” i Grøndals Have, hvor medarbejder fra EDC svarede på spørgsmål og orienterede om de forskellige lejlighedstyper, som blev vist på plancher og TV-monitor i salgskontoret. Der opføres i alt 128 nye, moderne, energivenlige lejligheder i Grøndals Have fordelt på 2 områder. I det ene område opføres 62 lejligheder i seniorbofællesskab til 50+ uden hjemmeboende børn. I det andet boligområde opføres 66 livsstils- og familieboliger, hvis forskellige størrelser og indretning egner sig til singler, seniorer samt store og små familier.

Interessen for både seniorbofællesskabet og livsstils- og familieboliger var så stor, at mange straks ville reservere deres ønskebolig. Der var flest, der blev skrevet op til en lejlighed i seniorbofællesskabet. Det bekræfter, at det er en meget populær og efterspurgt boligtype. Netop det, at man her kan dyrke fællesskabet i den overdækkede store atriumgård og tage del i de mange aktivitetstilbud som f.eks. foredrag, fitness, kortspil, petanque, bogklub, biografture og andre udflugter, er med til at gøre det attraktivt at leve og bo her. Da alle har deres egen lejlighed med altan/terrasse, er der også plads til at trække sig tilbage og nyde sit eget selskab i det trygge og hyggelige miljø, inden man igen begiver sig ud i fællesskabets glæder.

Åbent-hus-arrangementer

EDC oplyser, at der både på selve ”åbent-hus-dagen” og efterfølgende også har været reservationer af begge boligtyper. EDC fortsætter med at holde ”åbent hus”, hver onsdag kl. 16.00 – 17.00, på adressen Grøndalsvej 1, 4690 Haslev.

Da interessen er så stor, har man også bestemt sig for at holde ekstra åbent-hus lørdag den 4/5, kl. 10.00 – 12.00. På alle øvrige dage kan man kontakte EDC i Næstved, tlf. 55 78 66 00 i deres åbningstid.