Skip to main content

Erfaring og nytænkning

Maycon -ejendomsudvikling beskæftiger sig med projektudvikling af ejendomme samt salg af bolig, erhvervs- og detailbyggeri til erhvervslejere og investorer. Med alsidige kompetencer og et solidt netværk, kan vi varetage hele projekt- og byggefasen fra køb af grund til salg af færdigt projekt til investor/bruger.

Anders Mayland – adm. direktør i Maycon – supporteres af sin far, projektudvikler Bjarne Mayland, der har mere end 58 års erfaring indenfor ejendomsmarkedet. Sammen med kompetente medarbejdere og et specialiseret og mangeårigt netværk af samarbejdspartnere har Maycon cementeret troen på, at vi fortsat kan have store ambitioner på vores kunders og egne vegne.

Økonomi-og regnskabschef Anders T. Andersen med i lederteamet.

Nye kræfter gør klar til fremtidens udfordringer

Ledelsen sætter en ære i at være innovative og hurtige til at tage nye digitale koncepter i brug. Men vi har også en klar holdning til, at vi vil være med til at løse de udfordringer, vi står overfor i samfundet. Med en voksende ældre befolkning og øget behov for seniorboliger og for bæredygtige boliger har Maycon A/S sat gang i flere projekter rettet mod netop at løse denne udfordring. Udover opførelsen af Grøndals Have i Haslev med henholdsvis 62 DGNB-certificerede seniorbofællesskaber 50+ og 66 DGNB-certificerede senior-og familieboliger, sætter vi en ære i, at alle vores kommende boligprojekter også bliver DGNB-certificeret. Det gælder f.eks. Stenlængepark i Næstved. Havnefronten, Marina Husene og Valdemarsgård i Vordingborg samt Baldershaven i Ringsted.

For at komme i mål med planerne har ledelsen allieret sig med stærke eksterne partnere, og de samarbejder også gerne med kommuner og andre interessenter

Årets resultat 2023
Med en bundlinje på 53 millioner kroner og en egenkapital på 590 millioner kroner har koncernen skabt et solidt økonomisk fundament for virksomheden, der er involveret i en række profilerede byggeprojekter i særligt Region Sjælland.

Se mere 

I konstant udvikling
Maycon og de koncernforbundne selskaber er en væsentlig aktør inden for ejendomsudvikling, der bygger på et solidt økonomisk fundament og med et team af specialister, som vi håndplukker til hvert enkelt projekt. Vores hovedkompetence er projektudvikling af ejendomme med indbygget bæredygtighed. 

Koncernen har etableret Investeringsselskabet Nordic Property som indeholder:

Investering i erhvervsejendomme, kontor, lager og logistik
Herudover er vi i gang med at realisere et helt nyt koncept, som relaterer sig til:
Ferie- og Fritidssegmentet, hvor første skud på stammen er Mullerup Havn/Mullerup Strandhuse.

Ferie- og fritidssegment

Allerede i 2018 begyndte vi at kigge på, hvilke fantastiske oplevelser og faciliteter, der skal være til stede rundt i de kommuner, der ikke sædvanligvis opfattes som turistmagneter. Danmark har virkelig skønne områder, som bør åbnes op for både danske og udenlandske turister – uanset om de søger oplevelser eller stille fordybelse.

Vi udviklede derfor vores ferie- og fritidskoncept og købte derefter i starten af 2020 vores første feriedestination, den historiske Mullerup Havn med badehotel og plads til 62 ferielejligheder som nybyggeri, beliggende i naturskønne, maritime omgivelser på Sjællands vestkyst.

Vores opkøb stopper dog ikke her. Der er mange områder i Danmark, hvor ferielejligheder eller hostels vil være en stor gevinst for området og for de besøgende.

Vi er derfor i stand til at tilbyde vores samarbejdspartnere gavn af den erfaring og dermed soliditet vi har på dette marked ved købet og udvikling af ejendommene.

Investering i erhvervsejendomme, kontor, lager og logistik

Vores anden nye enhed i Nordic Property er indenfor business – business i form af investering i erhvervsejendomme, kontor, lager og logistik, hvilket medfører, at vi er i fuld gang med at investere og udvikle i nævnte segmenter rundt omkring i Danmark.

Ultimo 2020 opkøbte Nordic Property de bygninger, hvor Silvan har butik på adressen Erantisvej 42, 4700 Næstved og ligeledes lagerbygninger på Fiskerhusvej 43, 4700 Næstved, hvor planen er at indrette 5.000 kvm. højlager til udlejning.

Ejerforhold

Virksomheden ejes 100% gennem Mayland Holding CPH ApS, der også er moderselskab for tilknyttede ejendoms- og projektselskaber.

Maycon prioriterer altid et værdifuldt og gensidigt givende samarbejde med samarbejdspartnere på alle niveauer, så det sikres, at de attraktive projekter opfylder de ønsker, samarbejdspartnere og myndigheder har for projektet, lokalområdet og for kommunen.

Målsætning

Vi vil anses som dit professionelle valg – hver gang.
Og vi knokler målrettet for at blive branchens naturlige førstevalg – uanset om vi udvikler indkøbscentre, kontorejendomme, boliger, hoteller eller andre typer ejendomme.

Invitation til samarbejde

Selvom Mayland Koncernen er et velfinansieret selskab, er vi altid interesseret i at få kontakt til investorer, som kan være med til at finansiere den fortsatte vækst med nye projekter. Vi har stor erfaring med at skræddersy attraktive modeller til investorer og kapitalpartnere i alle segmenter.

Hvis du er investor og har interesse i at investere i projekter med større volumen indenfor boligbyggeri, studieboliger, detail og erhverv, er du velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

Kontakt os og hør mere