Mullerup Strandhuse

Udviklingsprojekt

62 nye ferielejligheder - Perfekte til seniorer og børnefamilier

Arkitektoniske strandperler
I selve designet af ferielejlighederne tager arkitekt Christian Bay-Jørgensen højde for, at de eksisterende elementer respekteres og en ny historie fortælles. Den bagerste bebyggelse fremstår som etage-skipperhuse, mens husene nær kysten får en skarpere form via tilbagetrækning i saddeltagsformen. Det giver bebyggelsen en moderne profil samtidig med, at tilbagetrækningerne giver plads til små hyggelige nicher og terrasser, som skaber et særligt miljø og binder de forskellige typer af bygninger sammen.

I stueetagen bliver der udgang til en dejlig flisebelagt terrasse. Førstesalen forsynes med altan, hvorfra man nærmest har panoramaudsigt over det naturskønne område.

Afslapning og samvær
På de grønne arealer opføres et stort orangeri som fælleshus med sauna.

Beliggenhed med plads til ferieoplevelser året rundt
Husene placeres optimalt i forhold til syd/vest sol og udsigten til vand. Der tages også højde for ønsket om privathed for feriegæsterne i de enkelte huse. Beliggenheden lige ud til en af Vestsjællands bedste badestrande gør feriehusene ideelle for både vandhunde og dem, der ønsker at kunne gå sig en lang tur i vandkanten på den 5 km lange strandbred. Golfbanen ligger også indenfor kort afstand. Der er desuden mange muligheder for at opleve spændende seværdigheder og andre aktiviteter i nærområdet.