Skip to main content

28 stilrene og velindrettede boliger blomstrer lige nu op i et nyt og attraktivt område midt i Fredericia. Inden længe danner de rammen for et kommende trygt hjem med en skøn beliggenhed.  

Nymarkshaven. Det er navnet på det helt nye og blomstrende boligområde, som er ved at blive realiseret ved Huslodsvej og Nymarksvej i Fredericia. Maycon fra Næstved et projektudvikler på det nye boligområde, som opføres i totalentreprise af Stender fra Kolding.

Projektet bygges i to etaper, hvoraf Maycon allerede er i fuld gang med opførelsen af første etape på Huslodsvej bestående af 28 ud af i alt 84 boliger. Første etape er klar til indflytning 1. august 2021. Anden etape på Nymarksvej 41 bliver på 56 boliger og er klar til indflytning 1. januar 2022.

Samarbejder med home
Lægger man lige nu vejen forbi området, hvor første etape allerede er i fuld gang, er et byggeskilt ikke det eneste, der vidner om, at der sker noget på grunden. Opførelsen af de første 28 boliger begynder at tage form og er nu så langt fremme, at facaderne sætter deres præg på gadebilledet. Første etape er blot starten på et nyt og spirende område, som allerede har fået en del opmærksomhed for mange interesserede lejere. Og den 9. april 2021 starter udlejningen officielt. Det er home projektsalg- og udlejning, som kommer til at stå for det praktiske i forhold til udlejning og lejekontrakter. Kontakt home for nærmere information omkring boligerne på: projekt3kanten@home.dk eller +45 7593 0266.

Grøn tankegang prioriteret
Størrelsen på de første 28 boliger bliver på 56-93 kvm., hvor lejlighederne enten har egen altan/fransk altan eller fin flisebelagt terrasse. Både projektudvikler og arkitekt har lagt betydelig vægt på, at boligerne skal leve op til tidens krav om brug af bæredygtige materialer i høj kvalitet, som understøtter bebyggelsens generelle moderne og nordiske stil. Der er tænkt over selv de mindste ting, idet grebene i køkkenelementerne eksempelvis er indfræsede, så de dermed ikke er til gene, men i stedet giver rene linjer og høj funktionalitet. Det samme gælder for udeområderne, hvor der etableres et haveareal med legeområde samt orangeri/væksthus, hvor alle aldersgrupper kan få glæde af hinandens selskab.

Attraktiv beliggenhed
Nymarkshaven er nabo til to store, velassorterede dagligvarebutikker og et apotek. Derudover er der kun 500 meter til daginstitution og 1 kilometer til børnehave og skole. Inden for en radius på cirka 1.500 meter har beboerne også både Østerstrand med den runde badebro, gågaden, togstationen og sygehuset.