Skip to main content

Rejsegildet på de 210 bæredygtige lejeboliger i Kasernebyen fejres den 24. maj kl. 12.00. Alle interesserede er velkomne til at være med til begivenheden, som finder sted på Garnisonen Parkvej, Ringsted.

Det er Maycon A/S, der står bag projektudviklingen og Vognsen, der er totalentreprenør på opgaven. Anders Mayland, direktør hos Maycon, er meget glad for, at man, trods den tumult der er rundt omkring i verden, alligevel har været i stand til at overholde tidsplanen og dermed kunne invitere til rejsegilde den 24. maj. Det betyder samtidig, at etape 1 med 48 lejligheder er klar til indflytning i november 2022. De to øvrige etaper på hver 81 boliger vil være klar til indflytning i juni og juli 2023. Der etableres elevatorer i byggeriet.

Maycon har solgt Kasernebyen til amerikanske Goldman Sachs og Rubik Properties til overtagelse ved færdiglevering. Det er derfor med stor tilfredshed, at Nicky Rud fra EDC, som står for udlejningen, kan meddele, at der kun er 3 stk. 4-værelses lejligheder tilbage af de i alt 48 boliger i etape 1. Nicky fortæller samtidig, at der allerede nu er ca. 800, der har vist interesse for boligerne og noteret op til at modtage informationer om Kasernebyen, så de kan være blandt de første, der kan sikre sig en af de efterspurgte lejligheder, så snart der åbnes op for lejemålene i etape 2 og 3.

Thomas Christensen – den lokale EDC-mægler i Ringsted- fortæller, at det hovedsageligt er folk i alderen 50+, der bliver lejere i de seniorvenlige boliger i etape 1. Men også unge familier med børn og uden børn samt singler bliver blandt lejerne, der flytter ind i november 2023. Uanset om man er senior eller ung familie, får man her en skøn, arkitekttegnet bolig, hvor man kan føle sig tryg og være sikker på, at den er tilpasset de forskellige faser i livet. Samtidig kan man glæde sig over det gode, gedigne materiale- og inventarvalg understreger Thomas Christensen.

Anders Mayland er sikker på, at den naturskønne beliggenhed tæt på byens puls også er med til at gøre Kasernebyen til et attraktivt sted at leve og bo. Der er desuden lagt vægt på, at der skal være mulighed for at dyrke fællesskabet på tværs af generationer enten i orangeri eller på de store grønne udenomsarealer indenfor gårdrummet. Privatlivets fred har også gode vilkår for at trives på boligernes altaner eller små haver i stueplan, siger Anders Mayland, som tror på, at den store forhåndsinteresse er et bevis på, at man på bedst mulig måde opfylder det moderne menneskes leve- og boønsker. Det er derfor også en naturlig ting, at der bliver P-pladser med ladestandere.

Fakta

Kasernebyen er Ringsteds nye, grønne bydel med 210 attraktive boliger på i alt 17.300 m2
1. etape: 48 seniorvenlige boliger fra 64-117 m2 (færdig november 2022)
2. etape: 81 familie- og seniorboliger fra 54-120 m2 (færdig juni 2023)
3. etape: 81 familie- og seniorboliger fra 54-120 m2 (færdig juli 2023)

Læs mere på: www.kasernebyen.dk