Skip to main content

Perfekt placering til investering

Igen i år deltager Maycon -ejendomsudvikling på Mipim i dagene 13. – 16. marts.
Erfaringen fra vores deltagelse sidste år har gjort, at vi i år vil være sikre på at få tid til at komme i personlig kontakt med alle dem, som udtrykker interesse for vores investeringsprojekter. Måske er du og dit firma en af dem?

Under alle omstændigheder er du meget velkommen til allerede nu at sende en mail til bmo@maycon.dk eller ringe tlf. +45 30 16 77 00 for at aftale et tidspunkt, hvor du ønsker at høre mere om mulighederne for at blive investor i et af vores vidt forskellige investeringsprojekter.

Perfekt placering til investering

Maycon har projekter i gang rundt omkring i Danmark. Fælles for dem alle er, at de er placeret strategisk godt i forhold til infrastruktur og det moderne menneskes ønske om, at være tæt på byens puls, naturens ro og mange fritids- og jobtilbud. På Mipim giver vi et specifikt indblik i vores projekter med fokus på de investeringsprojekter, vi lige nu og her har i vores portefølje.

Investeringsprojekter i Tobaksbyen – En grøn bydel i Gladsaxe

  • Hotel- og butiksprojekt med biograf, fastfood, dagligvarebutik, specialbutikker, hotel og restauranter, apartments samt kontor og P-pladser. Pension Danmark har forlods købt 250 P-pladser i dette projekt.
  • Café på 200 m2 samt 200 m2 udendørs serveringsområde indrettet i det tidligere portnerkontor.
  • Bygning E, som indeholder 6.700 m2, udlejet til Post Nord. 1.400 m2, udlejet til fitness.dk og 485 m2, udlejet til CTR.
  • Kontorhusdomicil på 24.000 etm. NCC står for at færdigudvikle projektet.
  • P-hus på 12.000 etm. Påbegyndes 1. juli 2018. Der etableres 760 P-pladser i seks etager mellem hotel og kontorhusdomicil.

Støberiet – Nykøbing F.s nye butiks- og boligområde

Direkte ud til Nykøbing F.s bedste handelsstrøg/gågade. Lige ved byens største P-plads og kun 2 min. fra stationen etableres investeringsejendom med 8.250 m2 bebygget etm., med boliger og butikker. Alle butikker er udlejet til H&M, Søstrene Grene, Asia Café/Restaurant samt til tandlægen.dk. Butiksareal 3.650 m2 sælges til investor.

Ringsted – Nyt boligområde

Tæt på Ringsteds bymidte og kun 200 m til stationen udvikles 55 nye boliger på 5.500 etm. Lokalplan godkendt. Investorsalg.

Fredericia – Nyt boligområde

Her opføres 55 nye boliger tæt på bælt, strand og skov. Samtidig er Fredericia et af Danmarks vigtigste trafikknudepunkter, hvor motorvejene E45 og E20 mødes. Og flere virksomheder, som tilsammen tæller hundredvis af job er på vej til Fredericia. Projektsalg.

Syd for København og i Kolding

Vi ser frem til også at orientere om de projekter vi har i støbeskeen i både København og Kolding.

Skal vi gøre dine ideer til virkelighed?

Selvom Maycon i dag er et velfinansieret selskab, er vi altid interesseret i at få kontakt til investorer, som kan være med til at finansiere den fortsatte vækst med nye projekter. Vi har stor erfaring med at skræddersy attraktive modeller til investorer og kapitalpartnere i alle segmenter.
Hvis du er investor og har interesse i at investere i projekter med større volumen indenfor boligbyggeri, studieboliger, detail
og erhverv, så kontakt os, så vi kan fortælle mere om de mange muligheder, Maycon kan tilbyde. Vi hører også meget gerne fra
dig, hvis du er interesseret i attraktivt afkast ved blot at stille lånebeløb til rådighed.