Skip to main content

Byggetilladelsen er nu modtaget fra Faxe Kommune og projektet med de 32 arkitekttegnede lejeboliger i form af rækkehuse på Gl. Næstvedvej i Rønnede kan realiseres i løbet af den kommende tid.

Anders Mayland, adm. direktør hos Maycon, som er projektudvikler på det nye boligområde (som har fået navnet Golfhaven) i Rønnede er fuld af optimisme, når det gælder udlejning af de 32 kommende rækkehuse. Optimismen skyldes både, at man har fået valgt 3G Byg som totalentreprenør og samtidig kan glæde sig over, at både unge og ældre allerede har vist stor interesse for at blive skrevet op til at være blandt de første, der modtager informationer om byggeriet. Det tolker Anders som et sikkert tegn på, at boligerne nærmest inden de er færdige, vil være fuldt udlejet. Og det undrer ham ikke. Selve designet er udført, så boligernes indretning er så fleksibel, at den opfylder de ønsker og behov, de forskellige generationer har gennem livets faser. Der er indgået aftale med EDC, Nicky Rud Næstved om at varetage udlejningen af boligerne.

Faktisk var det fra projektets start meningen, at bebyggelsen primært skulle henvende sig til seniorer. Men Maycon har efterfølgende besluttet, at det vil være en god idé at efterkomme dem, der har udtrykt ønske om at bo et sted, hvor der er både unge og ældre generationer. For netop det miks gør, at man kan have glæde af hinandens kompetencer. Mange unge familier værdsætter, at der er mulighed for, at der er nogen, der kan se efter børnene, hvis mor og far lige står og skal i byen – eller ved sygdom.
Mange ældre har glæde af at kunne give en hjælpende hånd og dermed blive en del af et fællesskab med masser af nærvær. Omvendt kan de unge også være til stor gavn for seniorerne, når de har behov for nye impulser eller til at klare nogle af hverdagens fornødenheder. Alt i alt er det rart, at man har nogen indenfor rækkevidde, man trygt kan henvende sig til eller invitere indenfor i huset eller på terrassen til en hyggestund uanset alder.

Beliggenheden er også et plus. Store grønne områder med udsigt til golfbanen, som inviterer til en aktiv tur i den friske luft. Den hurtige forbindelse til motorvejen og tæt på indkøb i supermarkederne er et ekstra plus for alle dem, der ønsker at bo et sted, hvor man f.eks. hurtigt kan komme til og fra København eller en tur sydpå. Også Camp Adventure, BonBon-Land og Gisselfeld er lige i nærheden. I løbet af 2022 kommer der endnu en ”attraktion” i Rønnede, idet arbejdet med opførelsen af Stop37 Rønnede også er ved at gå i gang.

Se mere på www.golfhaven.nu

Faktaboks:

 • 32 rækkehuse
 • 3-4 værelser
 • 75-120 m2
 • Bygges som 1-plans boliger
  • Topisoleret med gulvvarme
  • Alt i hårde hvidevarer
  • 3-lags ruder
  • Skabe i værelser
  • Flisebelagt terrasse
 • Opstart 2022
 • Indflytningsklart medio 2023.