Skip to main content

Kære samarbejdspartnere og venner af huset

Rundt omkring os er der lagt op til at fejre, at julen er lige om hjørnet. Julemændene har travlt med at kaste juleglans over byernes torve, hvor de tænder det ene juletræ efter det andet. Måske er du og dine – ligesom os og vores familie – allerede i gang med at få juletræet i hus? Inden julefreden helt har sænket sig, skynder vi os at sende dig de bedste ønsker om en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Julegaver på forskud
Hele 2021 har været et utroligt positivt år med opstart af projekter bl.a. i Ringsted, hvor vi knap nok nåede at tage første spadestik til Kasernebyen, før projektet var solgt til Goldman Sachs – en af verdens største inve- steringsbanker. I Tobaksbyen købte den amerikanske ejendomsinvestor Highbrook Investors den unikke og bevaringsværdige fabriksbygning, kaldet bygning E, som efter modernisering har været domicil for SATS, Post Nord og CTR. Vi indrømmer gerne, at vi er både stolte og beærede over, at to så store firmaer – i lighed med vores andre investorer – valgte at få vores projek- ter i deres produktportefølje. Lige nu har vi fuld gang i
seriøse forhandlinger med investorer, som er interesse- rede i mange af vores andre projekter. Vi er ikke i tvivl om, at de utroligt positive resultater er hjulpet godt på vej af den loyale opbakning, vi nyder godt af fra alle vores samarbejdspartnere.

Se mere til vores projekter
Har du – her midt i juletravlheden – overskud til at gå på opdagelse i et eller flere af vores igangværende pro- jekter, kan du se dem alle på maycon.dk/projekter

Endnu engang tak
Den 12. november fejrede Bjarne sin 75-års fødselsdag ved en reception på Rønnede Kro. I den anledning vil vi her takke alle, der var med til at gøre dagen til en festlig og minderig oplevelse for fødselaren, der brugte lejlig- heden til bl.a. at fortælle, at han ikke har planer om at gå på pension. Tværtimod har han masser af energi og lyst til at fortsætte i utallige år endnu, hvilket er med til at sprede ekstra juleglæde hos os.
De bedste julehilsner fra teamet hos Maycon