Skip to main content

Det nye DGNB-certificerede boligområde “Kasernebyen” i Ringsted er nu officielt færdigt, og i starten af august flyttede de sidste beboere ind. De i alt 210 moderne livsstilsboliger til enlige, børnefamilier og seniorer er blevet revet væk.

Ejendomsudvikler Maycon A/S står bag byggeriet af Kasernebyen, der er tegnet af JJW Arkitekter og har haft Vognsen & Co Entreprise A/S som totalentreprenør. Sammen har de skabt et nyt boligområde, der har vist sig at være særdeles attraktivt for en bred vifte af beboere, for udlejningen af boligerne er gået over stok og sten.

”Boligerne i Kasernebyen er meget hurtigt blevet udlejet, og det har været en fornøjelse at arbejde med projektet, hvor samarbejdet med både Ringsted Kommune, entreprenør, arkitekt, investorer og ejendomsmægler har været fantastisk,” fortæller Anders Mayland, administrerende direktør i Maycon A/S.

Boliger midt i byen ude i naturen

Kasernebyen består af 210 bæredygtighedscertificerede boliger tæt på den gamle kaserne i Ringsted. Området ligger tæt på byen og samtidig midt i naturen med de grønne arealer i Anlægget som en af de nærmeste naboer.

Og naturen er et centralt omdrejningspunkt i Kasernebyen, hvor der er etableret grønne haveområder med orangeri, hvor beboerne kan mødes og dyrke fællesskabet på tværs af generationer.

“Kasernebyen har fået en fantastisk modtagelse af beboerne og lokalsamfundet, som især har været begejstrede for den måde, byggeriet falder naturligt ind i området på, og hvor man fornemmer historiens vingesus fra den gamle kaserne,” afslutter Anders Mayland.

Fakta om Kasernebyen

  • 210 boliger
  • Fra 54 til 120 kvadratmeter
  • Privat terrasse, altan eller fransk altan til hver lejlighed
  • Depotrum til opbevaring
  • Grønne haverum med orangeri
  • P-pladser og el-ladestandere
  • Bæredygtighedscertificeret (DGNB)

EDC Projekt Poul Erik Bech Næstved og EDC Selandia Ringsted har stået for udlejningen af boligerne i Kasernebyen.

Læs mere på https://kasernebyen.dk.


For yderligere information kontakt:

Anders Mayland
Direktør

amo@maycon.dk
+45 50 99 67 67