Stop 37

Investeringsprojekt

Stop 37 Rønnede – Det nye forretningscenter ved Sydmotorvejen
- Bilisternes nye mødested

Stop 37 Rønnede, som er området lige ved til- og frakørslen ved motorvejen til Rønnede og Næstved – blev købt af Maycon i januar 2021, hvor der også blev givet grønt lys for at kunne realisere projektplanerne, som derfor går i gang i løbet af 2021. Hele området på i alt 7.600 m2 skal udvikles til at blive et af Danmarks mest eftertragtede pitstop for alle, der trænger til en pause på farten.

I selve serviceområdet etableres to fastfood restauranter, et supermarked, et hotel med restaurant, click & collect samt en af Danmarks største – måske den største – overdækkede elbil-ladestation i forlængelse af almindeligt tankområde for diesel- og benzindrevne biler.

Fuld fart på kundestrømmen

Stop 37 ligger lige i smørhullet, når det gælder kundestrøm. For netop her myldrer det allerede med trafikanter på vej til og fra arbejde, ferien eller oplevelser hos naboerne: Skovtårnet, Camp Adventure, BonBon-Land, Holmegaard Værk, Gisselfeld, Eventyrruten fra Karrebæksminde, Gavnø Slot til Faxe Ladeplads. Alene disse nærliggende attraktioner besøges af over 750.000 turister årligt.

Grøn tankegang

Stop 37 Rønnede er lagt op til at blive et eldorado for elbilejere, når en af Danmarks største ladestationsparker etableres her i spændende arkitektonisk stil som modulært byggeri i træ. Samtidig bliver der opført et cabinhotel på 800 m2, hvor der i stueplan indrettes arbejdsstationer med plads til onlinearbejde i forbindelse med f.eks. opladning af bilen. På 1. sal indrettes cabinrooms med mulighed for billig overnatning for blandt andre lastbilschauffører. Bygningen får et unikt udseende med teglbeklædning, hvor trælister også indgår som et fremtrædende element på facaden.