Smålandshavet

Udviklingsprojekt

Mayland Holding CPH ApS/Maycon A/S, har købt Smålandshavet af 3F med overtagelse 1. september 2024. Projektplanerne indeholder mange spændende tiltag, bl.a. udvidelse af hotelkapaciteten, nyt restaurantkoncept og ferie- fritidsoplevelser.

Vi er meget glade for, at det lykkedes for os at erhverve Smålandshavet af 3F, så vi kan videreføre og udvikle stedet til gavn for både Karrebæksminde og hele Næstvedområdet. Med opgradering til Strandhotel (4 stjernet) understøtter vi Næstved som en oplevelsesbaseret hotel, ferie- og fritidsdestination. Teamet hos Maycon står for udvikling af et helt nyt feriekoncept, som i løbet af det kommende år skal få området til at summe af aktivitet fra hotel, hverdagsliv, seniorer, ferieliv og restaurationsbesøg i såvel den maritime ramme i Karrebæksminde som i Næstved med sit charmerende byliv. Begge steder tilsat et pust af historiens vingesus. Mayland Holding/Maycon A/S allierer sig med de bedste rådgivere i branchen, fordi vi ønsker at skabe innovative, moderne hotel- og ferieboliger tæt på Karrebæksmindes puls.

Prismatch

Maycon prioriterer, at hotel og feriekonceptet skal være med til at binde hele området sammen for dermed at tiltrække gæster fra nær og fjern. Det skal prismæssigt være som andre sammenlignelige hotel- og ferielejligheder, så alle har mulighed for at booke et ophold, uanset om de søger oplevelser, sport, kultur, konferencefaciliteter, virksomhedsbesøg, maritime oplevelser, ferier eller vil fejre familiebegivenheder, så vil man være klar til at tage godt imod dem og guide dem til de gode oplevelser i Karrebæksminde og naturligvis også i hele Næstvedområdet. Maycon forener deres mange års erfaring i driftssikker by- og boligudvikling med samarbejdspartnere, der har den nyeste viden inden for arkitektur, ingeniørarbejde, moderne byplanlægning og design.