Helt nyt boligområde i Fredericia

84 velindrettede og stilrene livsstilsboliger er allerede begyndt at spire på området ved Nymarksvej og Huslodsvej. Det er Maycon, der er projektudviklerne bag. De nye boliger lever op til nutidens krav om at matche generationernes ønske om at få glæde af hinandens styrker. Der kan derfor vælges mellem forskellige størrelser lejligheder, som er velegnede til seniorer, familier, singler og unge.

Plads til fællesskab
I opførelsen af de 84 boliger – hvor byggeriet er opdelt  i 2 etaper – er der taget højde for, at man skal kunne dyrke fællesskabet. På de grønne områder etableres f.eks. et skønt orangeri, hvor man kan mødes og nyde årets gang.

Beliggenhed ideel for den aktive familie
De 84 nye boliger opføres tæt på Fredericia centrum. Til sammen udgør det nye boligområde en attraktiv og velbeliggende oase med SuperBrugsen, apotek og Netto lige overfor.

Derudover er der kun 500 meter til daginstitution og cirka 1 kilometer til børnehave og skole. Station, sygehus og havet ligger indenfor en radius på 1,5 kilometer. Tæt på strand, skov og en infrastruktur med tilkørsel til motorvejene E45 og E20, der gør det nemt at komme videre til Fyn og Sjælland eller en tur sydpå.

På modsatte side af Nymarksvej opføres et læge- og sundhedshus til læger, tandlæger o. lign. Det kan du læse mere om her.

Følg processen for etape 1:

Følg processen for etape 2: