Nymarkshaven

Investeringsprojekt

Helt nyt boligområde i Fredericia

84 velindrettede og stilrene livsstilsboliger danner et helt nyt boligområde ved Nymarksvej og Huslodsvej. Det er Maycon, der er projektudviklerne bag. De nye boliger lever op til nutidens krav om at matche generationernes ønske om at få glæde af hinandens styrker. Der kan derfor vælges mellem forskellige størrelser lejligheder, som er velegnede til seniorer, familier, singler og unge.

Plads til fællesskab
I opførelsen af de 84 boliger – er der taget højde for, at man skal kunne dyrke fællesskabet. På de grønne områder etableres f.eks. et skønt fælleshus/orangeri, hvor man kan mødes og nyde naturens forskellige årstider.

Beliggenhed ideel for den aktive familie
De 84 nye boliger er tæt på Fredericia centrum. Til sammen udgør det nye boligområde en attraktiv og velbeliggende oase med SuperBrugsen, apotek og Netto lige overfor.

Derudover er der kun 500 meter til daginstitution og cirka 1 kilometer til børnehave og skole. Station, sygehus og havet ligger indenfor en radius på 1,5 kilometer. Tæt på strand, skov og en infrastruktur med tilkørsel til motorvejene E45 og E20, der gør det nemt at komme videre til Fyn og Sjælland eller en tur sydpå.