skip to Main Content
IMG_3404

Mullerup Havn

Maycon er projektudvikler på Mullerup Havn, som i marts 2020 blev købt af investeringsfirmaet Mullerup Havn med henblik på at modernisere og forskønne hele området samt opføre ferieboliger-/hotellejligheder.

Mullerup Havn byder i dag på Badehotel Skipperkroen med en charmerende restaurant og dejlige hotelværelser og et stort eksklusivt ude område.Mange af hotelværelserne har skøn udsigt over havet og sandstranden, som er en af de bedste i Vestsjælland. Naboen til Skipperkroen er IsCaféen, der er et populært sted om sommeren, hvor man kan sidde og nyde vand- og strandudsigten, en is eller andet guf på den store terrasse.

Lystbådehavnen
Lystbådehavnen har plads til 90 lystbåde. Den blev grundlagt i 1837 og har gennem årene gennemgået omfattende renovering og fremtræder i dag som en moderne, privatejet havn, der både kan betjene bådejere og lystfiskere samt andre med tilknytning til vandet.

Trods gennemgribende renovering gennem årene, har man fastholdt det hyggelige kulturmiljø ved Mullerup Havn. Selvom Badehotel Skipperkroen brændte ned i 1996, er det genopbygget i den gamle romantiske stil, som falder fint ind i miljøet med de smukke strandenge og de to gamle bygninger på havnen, som er resterne af de gamle kalkmiler, som i dag anvendes til havnefogedkontor samt bad og toilet for havnens brugere. Selvom Maycon er gået i gang med at forskønne området, bliver det gjort på en måde, så det unikke miljø bevares.

Skipperkroen – Mullerup Havns badehotel
Straks efter overtagelsen af Mullerup Havn gik man i gang med at forskønne Badehotel Skipperkroens i forvejen charmerende look både ude og inde. Moderniseringen sker med respekt for restaurantens nuværende hyggelige miljø, men med øje for at skulle leve op til de krav, som stilles til et både hyggeligt, familievenligt og eksklusivt ferieområde. Der er dog ikke langt til målet, idet Skipperkroen allerede tilbage i 1996- efter en brand – blev genopført i den oprindelige romantiske stil med bindingsværk og komfortable, moderne værelser.

Stjernedrys på både mad og events
Skipperkroen – som vi godt tør titulere Mullerup Havns badehotel – er kvalificeret med fire stjerner for sit fremragende køkken, hyggelige indretning og velindrettede værelser. Skipperkroen har ofte spændende arrangementer på programmet hen over hele året. Se mere på www.skipperkroen.dk

Feriehuse- /lejligheder til seniorer og børnefamilier
I løbet af 2020/21 opføres attraktive ferieboliger-/hotellejligheder på Mullerup Havn. Ferielejlighederne bliver på ca. 80 kvm. fordelt på et og to plan. I stueetagen kan man gå ud på en flisebelagt terrasse. Og fra 1.-salen kan man nyde udsigten fra altan med panoramaudsigt over havet med den fine hvide sandstrand og det klare blå badevand og Storebæltsbroen ude i horisonten.

I selve designet af ferielejlighederne har arkitekten taget højde for, at hver eneste kvm. udnyttes optimalt med fleksible indretningsmuligheder og med anvendelse af materialer, der lever op til både kvalitet og bæredygtighed.

Afslapning i wellnessområde
På fællesområdet opføres et stort orangeri som fælleshus, hvor sauna og spapool vil være med til at sætte wellness i fokus

Perfekt beliggenhed ved Sjællands vestkyst
Havnens, restaurantens, hotellets, iscaféens og de kommende ferielejligheders beliggenhed er unik i forhold til tursejlads, fiskeri bade- og andre naturoplevelser. Og lige udenfor havnens areal er der offentlig bustransport til Gørlev, Slagelse og Kalundborg og 5 km. hvid sandstrand.

Fra kysten er der rig lejlighed til at fange aftensmaden, som f.eks. kan bestå af havørreder, hornfisk eller andet godt fra havet. Man kan også tage en tur til den nærved-liggende Stillinge Strand, hvor der nærmest er sydlandsk stemning hele sommeren. Golfbanen ligger også indenfor kort afstand. Der er også masser af muligheder for at opleve spændende seværdigheder og andre aktiviteter i nærområdet. Se mere på https://mulleruphavn.dk/turistinformation/