Kasernebyen

Udviklingsprojekt

Kasernebyen en grøn bydel i Ringsted

Ultimo november 2021 solgt til Goldman Sachs

En af grundene til, at Maycon gik i gang med projektet, er, at Ringsted er inde i en rivende udvikling som bosætningskommune. Samtidig er der ikke tvivl om, at Ringsted sammen med Køge og Roskilde bliver det nye dynamiske trekantområde.

Gammel bydel får nyt liv 
Det nye boligområde, som ligger lige ved den gamle kaserne, er døbt “Kasernebyen”, fordi det netop fastholder stedets historie og deraf potentialet for at bo et sted, hvor historiens vingesus bidrager med ekstra charme.

Plads til fællesskab
Der er lagt stor vægt på, at Kasernebyen skal være et trygt og rart sted at leve og bo. På de store grønne områder er der etableret skønt orangeri med plads til samvær generationerne imellem.

Beliggenhed tæt på station, motorvej og m.m.
Ringsted station kan nås på 6 minutter i bil, 9 minutter på cykel og 20 minutter på gåben. Fra stationen er det hurtigt at komme til f.eks. Odense, Roskilde, Køge og København.

Beliggenheden er perfekt – ikke kun i relation til stationen – men også i forhold til hurtigt at kunne komme på motorvejen. Ringsted by med dens mange tilbud indenfor shopping, caféer, restauranter, sportsfaciliteter, svømmehal og outlet-center er et plus for beboerne i Kasernebyen. Også Kongrescenteret, som året igennem byder på utallige koncerter og andre spændende events, er med til at sætte Ringsted på landkortet og give ekstra livskvalitet til alle Kasernebyens beboere uanset alder.

Interesseret i at leje en af de attraktive boliger? Se mere på www.kasernebyen.dk