Udviklingsprojekt

Grøndals Have

Grøndals Have i Haslev

I Haslev ved centrum er vi i fuld gang med at realisere planerne om at opføre en helt unik bebyggelse, som har fået navnet Grøndals Have. Boligområdet kommer til at bestå af 128 boliger. De nye boliger bliver stilrene og indrettet, så de matcher behov, som både tilgodeser seniorer, der her tilbydes seniorbofællesskab og børnefamilier.

Det samlede boligområde opdeles i 2 mindre områder med hvert deres individuelle præg. Konceptet har fokus på fællesskab, afslapning og tryghed. Uanset hvilket af de 2 områder, man bosætter sig i, vil der være rig lejlighed til at nyde alt det grønne fra udsigten i den store overdækkede atriumgård, hvor temperaturen indbyder til fællesaktiviteter for beboerne uanset årstid.

Boligerne er beliggende tæt på indkøbsmuligheder, centrum, station og tilkørsel til motorvej. Et dejligt område med gode stiforbindelser og fællesfaciliteter. Hjertet i det nye boligområde bliver den overdækkede atriumgård med bede og store grønne planter, der på naturlig måde danner hyggekroge og giver fornemmelsen af at være ude i den frie natur. På det grønne fællesarealer opføres orangeri med køkken, toilet og værksted. Orangeriet fungerer som fælleshus, der understøtter familieliv og social interaktion mellem de forskellige generationer.

At organisationen Historiske Huse i 2020 udpegede Haslev som Danmarks smukkeste stationsby ud af 10 nominerede, gør det blot ekstra attraktivt at bygge og bo netop der.