Grøndals Have

Udviklingsprojekt

Grøndals Have i Haslev

I Haslev ved centrum er vi i fuld gang med at realisere planerne om at opføre en helt unik bebyggelse, som har fået havnet Grøndals Have. Boligområdet kommer til at bestå af 100-125 boliger. De nye boliger bliver stilrene og indrettet, så de matcher behov, som både tilgodeser seniorer og børnefamilier. Det samlede boligområde opdeles i 4 mindre områder, som hver især får deres eget individuelle præg. Konceptet har fokus på fællesskab, afslapning og tryghed. Uanset hvilket af de 4 områder, man bosætter sig i, vil der være rig lejlighed til at nyde alt det grønne fra udsigten i den store atriumgård, hvor temperaturen indbyder til fællesaktiviteter for beboerne uanset årstid.

Boligerne er beliggende tæt på indkøbsmuligheder, centrum, station og tilkørsel til motorvej. Et dejligt område med gode stiforbindelser og fællesfaciliteter såsom atriumgården, bænke, petanquebane og grønne områder, som understøtter familieliv og social interaktion.

At organisationen Historiske Huse i 2020 udpegede Haslev som Danmarks smukkeste stationsby ud af 10 nominerede, gør det blot ekstra attraktivt at bygge og bo netop der.

Visualiseringerne er blot inspiration