Skip to main content

Det nye lægecenter opføres ved Nymarksvej på den grund, hvor Fakta og efterfølgende Røde Kors tidligere havde henholdsvis supermarked og genbrugsbutik. Det nye lægecenter får navnet Fredericia Lægecenter. 

Fredericia får i løbet af 2020 et helt nyt, moderne lægecenter, som opføres med henblik på at give faggrupper inden for sundhedssektoren mulighed for at flytte ind et sted, hvor de og deres patienter kan drage fordel af de forskellige kompetencer, som hver især byder ind med i fællesskabet.

Lægecenteret opføres på grunden over for det nye boligområde i Nymarksparken. Byggeriet bliver velegnet til praktiserende læger, speciallæger, psykiatere, psykologer, tandlæger, fysioterapeuter, kiropraktorer, diætister, apotekere og lignende. Måske vil fysioterapeuter også kunne se en fordel i at supplere både før- og efterbehandlinger ved etablering af en form for fitnessområde i det nye Lægecenter. Som det ses på tegningen, er det også planen at etablere et drive-in-apotek.

Ideen til at opføre Fredericia Lægecenter fik projektudvikler Bjarne Mayland sammen med et team hos Maycon efter at være blevet opmærksom på, at mange unge læger har et udtalt ønske om at etablere sig i større enheder i stedet for at skulle åbne en solopraksis. “Også mange allerede etablerede læger i små praksisser går med et ønske om at få plads til at ansætte en ekstra læge for dermed også at kunne hjælpe flere patienter”, siger Bjarne Mayland og fortsætter “Mulighederne er mange, og vi er lydhøre overfor potentielle lejeres ønsker til indretning. Jo hurtigere vi kommer i forbindelse med hinanden, des større indflydelse kan lejerne få på indretningen”, siger Bjarne Mayland.

Lægecenteret bliver på 2.200 kvm. og indrettes i to plan, hvorfor der selvfølgelig etableres elevator. Der bliver fleksible indretningsmuligheder, som tager højde for, at det skal være let at etablere forskellige former for fællesskab både for enkeltmandspraksis og kompagniskabspraksis. Ønsket om at leve op til et bæredygtigt byggeri bliver synligt i det materialevalg, vi har projekteret med, siger Bjarne Mayland og fortsætter.  Byggeriet forventes at stå klar til indflytning i 2021/22.

Det er Nordicals, Trekantområdet, der står for udlejningen. Interesserede kan henvende sig til Jon Stefansen hos Nordicals på tlf. 76 31 01 60 eller til Maycon på tlf. 55 77 01 00/30 16 77 00