skip to Main Content

Profil

Erfaring og nytænkning giver godt partnerskab

Maycon -ejendomsudvikling beskæftiger sig med projektudvikling af ejendomme samt salg af bolig, erhvervs- og detailbyggeri til erhvervslejere og investorer. Fokus er rettet mod udvikling af projekter med større volumen indenfor boligbyggeri, studieboliger, detail og erhverv. Med alsidige kompetencer og et solidt netværk, kan vi varetage hele projekt- byggefasen fra køb af grund til salg af færdigt projekt til investor/bruger.

Virksomheden ejes 100% gennem Mayland Holding CPH ApS, der også er moderselskab for en række Maycon-associerede projektselskaber.

Den daglige drift varetages af adm. direktør Anders Mayland i samarbejde med projektudvikler Bjarne Mayland, der har mere end 45 års erfaring indenfor byggebranchen. Herudover supporteres ledelsen af projektleder Jonna Løth og andre fagkompetente medarbejdere.

Invitation til samarbejde: Vi er åbne over for samarbejde med såvel private som offentlige aktører, der ønsker at være med til at påvirke samfundet positivt ved at blive en del af en succesfuld udviklingsbølge, der vil højne nøje udvalgte områders værdi. Såfremt I har gode og innovative idéer, men I mangler nogen til at føre dem ud i livet, hører vi gerne fra jer.

Læs mere om investeringsmuligheder her.

Målsætning:
Vi vil anses som dit professionelle valg – hver gang.
Og vi knokler målrettet for at blive branchens naturlige førstevalg – Uanset om vi udvikler indkøbscentre, kontorejendomme, boliger, hoteller eller andre typer ejendomme.

Vores investorgruppe har gennem årene bestået af en bred vifte indenfor privatpersoner, investorgrupper og institutionelle investorer. Resultaterne i årsregnskaberne for 2019 cementerer vores tro på, at vi fastholder den lige vej og målsætning for at nå i mål.

  • Årets resultat viste et overskud på 102 mio. kr.
  • Egenkapitalen har rundet 415 mio. kr.

Det er vores overbevisning, at der er en lige linje mellem gode resultater og gode relationer, og vi har her særligt vores tætte bånd med investorer og samarbejdspartnere at takke for dette. Selvom Mayland Koncernen  i dag er et velfinansieret selskab, er vi altid interesseret i at få kontakt til investorer, som kan være med til at finansiere den fortsatte vækst med nye projekter. Vi har stor erfaring med at skræddersy attraktive modeller til investorer og kapitalpartnere i alle segmenter.

Hvis du er investor og har interesse i at investere i projekter med større volumen indenfor boligbyggeri, studieboliger, detail og erhverv, så kontakt os, så vi kan fortælle mere om de mange muligheder, Maycon kan tilbyde.