Skip to main content

Kære samarbejdspartnere og venner af huset

Man siger, at den bedste gave til juleaften rundt om juletræet er tilstedeværelsen af godt selskab og en masse glæde og smil. Vi er sikre på, at der i år kommer ekstra smil på læberne hos vores familie. Men det vender vi tilbage til. For allerførst vil vi understrege, at hele året har været så fantastisk, at vi har følt os på den grønne gren på flere måder. Først og fremmest på grund af den tillid og de gode relationer vi har mødt fra vores samarbejdspartnere. Uden denne tiltro havde Maycon ikke været i stand til at opnå de positive resultater, som har været tilfældet her i 2019.

Dernæst vil vi pointere, at den ”grønne gren” for os desuden symboliserer, at vi arbejder målrettet på, at alle vores projekter skal være så bæredygtige som muligt, uden at vi går på kompromis med

et sundt indeklima, æstetik, komfort, økonomi og arkitektur. Maycons løsninger tager højde for social kvalitet i byggeriets omgivelser med gode udendørs faciliteter, hvor sikkerhed og tryghed spiller væsentlige roller.

Også placeringen af vores projekter i forhold til et godt nærmiljø er vigtige faktorer, der bidrager til bæredygtighed i social kvalitet for dem, der skal leve og bo i bygningerne.

Se eksempler på Maycons mange projekter med ”indbygget” bæredygtighed på www.maycon.dk projekter og på www.maycon.dk/investering. Se også, hvad Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten siger om Maycons nye projekt ”Kasernebyen” i Ringsted www.maycon.dk/presse.

Og så tilbage til det med, at vi i vores familie får ekstra juleglæde i år. Folmer, søn af Anders Mayland, er blevet storebror til Esther, som vi bød velkommen til verden den 2. december.

Vi benytter lejligheden til at ønske dig og dine en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Vi ser frem til at fortsætte de gode relationer i det nye år.