Skip to main content

Med virkning fra 1. maj 2022 har vi ansat Jackie T. Hansen, som teknisk direktør i Maycon –ejendomsudvikling, Næstved.

Jackie, der er 31 år, får det overordnede ansvar for at bygge videre på det solide fundament, der danner grundlag for den vækst, Maycon er kendt for i dag.

Jackie kommer fra en stilling som projektchef hos det rådgivende ingeniørfirma MOE A/S. Han er uddannet ingeniør og har en solid baggrund inden for bygherrerådgivning og optimering samt videreudvikling af byggeprojekter.

Med ansættelsen af Jackie er Maycon godt rustet til at indfri firmaets ambitiøse målsætninger og forventninger fra både samarbejdspartnere og organisationen generelt. Den nye direktør vil indgå i lederteamet, som fremover vil bestå af adm. direktør Anders Mayland, teknisk direktør Jackie T. Hansen samt regnskabschef Anders T. Andersen supporteret af projektudvikler Bjarne Mayland samt vores fagkompetente medarbejdere og tilknyttede rådgivere.

Jackies kontaktoplysninger er:
Jackie T. Hansen,
Teknisk direktør

Tlf. 5577 0100
Dir.: 2139 5099
Mail: jth@maycon.dk

I konstant udvikling
Maycon og de koncernforbundne selskaber er en væsentlig aktør inden for ejendomsudvikling, byggeri og salg/udlejning, der bygger på et solidt økonomisk fundament og med et team af specialister, som vi håndplukker til hvert enkelt projekt. Vores hovedkompetence er projektudvikling af ejendomme med indbygget bæredygtighed.